Eh... nie wiem jak chciałeś nakłuć Dużego Shurikena kataną, ale nie udało Ci się. Shuriken poleciał gdzieś na bok, a Twój miecz w drugą stronę. Zablokowałeś Kunai rękawicą, jednak dostałeś wtedy z Jyuukena w ramię. Odskoczyłeś do tyłu, czujesz mocny ból w tym miejscu.
Gennin
biegne do niego wale 3 z juuken potem on musiał sie cofac od uderzeń więc podnosze miecz i atakuje jakbym widział ze robi zamach itp. robie wtedy konoha reppu schylając sie
Chuunin - Członek 7MM
haha odskakuje i przygotowywuje sie do ataku ty nie masz chakry (5 jukenów 1 yoraishin 1 konoha repuu 1 konoha senpuu)
Neji nie ma chakry, więc nie może użyć swoich technik.
Gennin
ale pare w koncu zrobiłem biegne na niego z mieczem i atakuje najszybciej jak umiem blokując tez mu tenketsu na ataki skacze daleko w tył
Chuunin - Członek 7MM
nie mozesz atakować w tenketsu bez chakry ja blokuje kataną katane poczym wybijam ci ją z rąk porządnym kopem i teraz ja cie uderzam i wbijam katane w brz poczym ushiro hi-ru i przebijam ostatecznie
Neji odskakuje przed kataną, jednak obrywa od drugiego ataku i upada na ziemię.
Gennin
wstaję robiąc zwykłą słabą podcinke i i rzucam kunai
'
Chuunin - Członek 7MM
gdy robiłeś podcimke je ci wbiłem katane w noge a kunai odbijam rękawicą albo brzuchem czyli kolczugą ja robi znowu ushiro hi-ru iprzebijam go kataną jak upadł to go dobijam