Twoje zadanie polega na odbudowie Dojo po moich dwóch treningach. W ogóle nic nie ma, żadnej pozostałości. Musisz zacząć od podstaw: zdobyć kilka drzew, przerobić na deski, potem wszystko poprzybijać itp. Zaczynaj
Gennin
ide do lasu tne drzewa naginatą wyrzeżbiłem dziurke sporą wbijam duży shuriken wyjmuje potem kumo shuriken
podchodze do drzewa obok robie to samo i staję miedzy nimi i robie kaiten amy zwalić dzrewa
Dobra, udało Ci się zdobyć dwa drzewa, ale to zbyt mało. Musisz się liczyć, że są 4 ściany, sufit i podłoga. Około 10 desek na jedną ścianę, a z drzewa masz 5
Gennin
dobra robie deski później 1 ściane ide do lasu po drewno jestem bliski płaczu że nigdy nie skoncze biore dwa shurikeny kumo i duży i obracam sie najszybciej jak moge tnąc dzrewa shurikenami (mam je w rece nie puszczam)
Udało Ci się ściąć 4 drzewa. Przerabiasz Je na deski i masz już ich 30 Potrzebujesz 60.
Gennin
właczam byakugan i szukam miejsc przepływu żywicy w drzewach wypatruje i rzucam kumo i duży shuriken w te miejsca drzewa pękną i wtedy ja je z konoha senpu i sie rozpadną na połowe ide po shurikeny i robie to samo kilka razy az bede miał 30 desek
Dobra. Udaje Ci się i masz już łącznie 60 desek. Kup gwoździe i młotek, kasę sponsoruje Itachi.
Gennin
kupuje i ide przy okazji na ramen za swoją kase aby odnowic chakre wracam ze gwoźdźmi... i zabieram sie za robienie ścian do pracy xD
tak to bedzie wyglądało
Udaje Ci się postawić połowę podłogi.
Gennin
to samo robie drugą połowe
i stawiam 1 ściane
Udaje Ci się, jednak przy stawianiu ściany coś Ci nie wyszło i musisz postawić ją jeszcze raz.
Gennin
stawiam 4 wielkie deski na rogach dojo i robie szkielet budynku teraz stawiam ściany
Ok. Udało Ci się postawić główny szkielet.
Gennin
robie 2 ściany i łącze je ze szkieletem i łącze te ściany ze sobą przykład ^ szkielet
- połączenie ścian
|| ściany
Udaje Ci się postawić dopiero jedną ścianę.
Gennin
robie dach ale tylko nad tymi ścianami co postawiłem
specjalnie postawiłem na środku bele aby sie nie zawaliło
Niestety belka nie wytrzymała. Musisz równomiernie rozłożyć ciężkość.
Gennin
stawiam ściany pozostałe i łącze je z tamtymi co już zbudowałem i ze szkieletem
Udało się bez przeszkód. Zaczynasz nabierać więcej wprawy z tym. Nagle poczułeś, że zanosi się na deszcz.
Gennin
stawiam 4 bardzo wysokie bele poza miejscem pracy i ide po wytrzymałą folie do sklepu i rozkładam ją nad dojo i tym razem 2 belki do podtrzymania robie dach mocując belki obok szkieletu i stoją one trzymając się połączeń ścian wszystkie czesci dachu są takie same ale, jedna jest prosto stojąca i podstawiam od dołu belki podtrzymując to co wystaje z pod tej stojącej prosto(to bedzie taras)
Dobra udało Ci się. Masz całą konstrukcję Dojo. Teraz musisz pomalować, wstawić okna, drzwi no i urządzić w środku.
Gennin
dobra wyciągam naginate i wycinam kwadraty w ścianach raczej wydrążam bo zostawiam taki krzyrzyk wyciągam kupioną folię i wkładam w okna, wycinam otwór na drzwi kupuje zawiasy montuje je i z wyciętego elementu robie drzwi.
robie poręcz z belek i ustawiam na tarasie.kupuje farbe skacze nad dachem z farbą i robie kaiten co robi deszc farby wracam spowrotem i maluje to co było niedokładnie.
Eh... sposób malowania nieco dziwny, ale ok. Wystarczy jeszcze tylko posprzątać w środku i koniec.
Gennin
sprzątam, zamiatam, odkurzam myje...
koniec?
Ok skończone. Ta robota była za darmo. Żartuję. Dostajesz 400 RYO