Ok. Twoim zadaniem jest walka ze mną. Po prostu jeśli będziesz gotowy, to w którymś momencie sam Ci się uaktywni. Zaczynaj. Pojedynek ma być w honorowej atmosferze.

Uderzam Ciebie xD.
Odskakuję do tyłu po czym mówię:
- Jeśli tak bardzo chcesz ten 2 poziom, że wydurniasz się, to mogę stąd odejść.

Atakuje Ciebie z Housenki po czym teleportuje się za Ciebie i kopnaik Chakra:150
Odskakuję wysoko do góry przed Twoimi Housenkami. W momencie gdy lądowałem kopnąłeś mnie w plecy, jednak ja szybko się odwróciłem i zrobiłem zamach, by uderzyć Cię w twarz.

Odskakuje a potem Rzucam w Ciebie 2 kunaiami a potem wślizguje sie pod Ciebie i z piąstek wale Ciebie w nogi.
Ostatnio edytowany przez PhoeniX (2008-03-11 13:31:15)
Odbiłem Twoje Kunaie swoim. W momencie, gdy robiłeś wślizg, starałem się Ciebie uderzyć, jednak nie zdążyłem. Trafiłeś mnie w nogę, więc przykucnąłem i w chwili, gdy Ty wstawałeś podciąłem Cię. Leżysz na ziemi.

Wstaje po czym teleportuje się za Ciebie i uderzam Cię w kolana tak żebyś klęknął a potem bije Cię.
W momencie, gdy chciałeś uderzyć mnie kolanem, złapałem Je i odepchnąłem Ciebie. Odskakuję do tyłu. Mówię:
- Chcesz zdobyć 2 poziom Sharingana w taki sposób?

Biegnę na Ciebie i puszczam jedną Hosenke po czym skacze nad tobą i atakuję Cię kolejną housenką a potem próbuje związać łańcuchem, potem wślizguje się pod Ciebie i wbijam Ci kunaie w nogi.
W momencie, gdy robiłeś pierwszą Housenkę, ja zrobiłem Magen Kyouten Chiten i zamieniłem się z Tobą miejsce. Oberwałeś swoją własną techniką. Kucasz teraz lekko poturbowany. Mówię:
- Za mało chęci w Tobie, by zdobyć tego Sharingana.

Zdenerwowany mówię:-Zabiję Cię kur.. zabiję!!
Włączam 1 bramę i rzucam w Ciebie 4 schurikenami potem jeden kunai i teleportuje sie za Ciebie i kopę Ciebie w plecy.
Zaczynam ciachać Ciebie kunai:- Zabiję Ciebie byle zdobyć tę moc.
Ostatnio edytowany przez PhoeniX (2008-03-11 14:11:42)
Odpowiadam:
- A czy te słowa potrafisz udowodnić czynami? He?
W momencie, gdy Ty rzucałeś Shurikeny, ja odskoczyłem na bok, a następnie do przodu. Czekałem aż się pojawisz tam, gdzie stałem wcześniej. Wtedy kazałem wężowi Cię oplątać, niestety Kunai, który miałeś rzucić wcześniej wypuściłeś właśnie teraz i trafił mnie w ramię. Mój wąż Ciebie ściska, a ja wyjmuję Kunai z ciała.

Jedną teleportu za Xenda a potem łape katane i próbuje uderzyć kataną tam gdzie zaraz będzie Xend.I mówię: Nie długo zdobędę tą moc. Koncentruje sie na Xendzie i myślę co zaraz zrobi a ja odskakuje.
Ostatnio edytowany przez PhoeniX (2008-03-11 14:42:49)
Udało Ci się uniknąć, jednak w tym samym momencie ja się odwróciłem. Atakujesz Kataną tam, gdzie ja odejdę, jednak nie mam zamiaru tego robić tylko stoję w miejscu i blokuję Twój miecz Kunaiem. Następnie drugą ręką uderzam Cię w brzuch. Ty odskakujesz do tyłu i równocześnie unikasz ataku. Mówię do Ciebie:
- Chyba muszę zacząć walczyć bardziej poważnie, bo Ty nigdy nie zdobędziesz tego poziomu.
Następnie otwieram 3 bramę.

Zamykam oczu i koncentruje się po czym otwieram gapie sie na niego próbuje zobaczyć gdzie zaraz sie pojawi po czym atakuje w tamto miejsce. I krzyczę:- Zabiję Cię!!
Nagle znikam i pojawiam się 10 metrów za Tobą. Następnie znów znikam i pojawiam się 5 metrów obok Ciebie. Robię tak kilka razy, po czym pojawiam się pod Tobą i wybijam Cię wysoko do góry. Następnie czekam aż będziesz spadał i z całej siły kopię Ciebie w brzuch. Jesteś mocno obolały i wytrzymasz już długo. Musisz zdobyć Sharingana w kilka ruchów, inaczej zginiesz.

Drę się :Kur..> Co myślisz że jesteś taki cwaniak?? Myślisz że to na mnie podziała. Zamykam oczu po czym otwieram i koncentruje się tylko na tobie interesuję mnie tylko jaki będzie twój ruch. Mówię:- Chce widzieć, Chce zobaczyć ,niee ja już widzę i zobaczyłeeeem!!!Po czym próbuje Ciebie zaatakować kataną.
Eh... jesteś daleko ode mnie, więc zanim dobiegniesz to trochę czasu minie. Ja w tym momencie aktywuję pierwszy ogon Demona. Otrzymuję ogromny wzrost siły i chakry. Pojawiam się szybko za Tobą i mówię:
- Nie zdołasz zobaczyć całego mojego ruchu, jednak postaraj się chociaż ujrzeć gdzie się pojawię.
Następnie obiegam go wokoło, następnie teleportuję się przed niego, obok, nad i tak kilkanaście razy. Następnie pojawiam się błyskawicznie przed Tobą. Uderzam Ciebie w brzuch, a Ty odlatujesz cholernie daleko. Szybko dobiegam do Ciebie, łapię Cię i wyrzucam wysoko w górę. Potem znów doskakuję do Ciebie i cisnę Tobą w ziemię. Ledwo co żyjesz, a ja mówię:
- Jeśli teraz nie aktywujesz zasranego Sharingana ... zabiję Cię!!!
Następnie kumuluję całą chakrę w jednej ręce i kontynuuję:
- Postaraj sie!!!

Próbuje z całych sił wstać po czym mówię:Jeśli teraz mi się nie uda to nigdy! Koncentruje resztę chakry w ręcę a potem biegnę na Ciebie i koncetruje się na twoich ruchach żeby je omijać po czym gdy już jestem bardzo blisko podcinam Cię a potem uderzam kilka razy z pięści.
Ostatnio edytowany przez PhoeniX (2008-03-11 19:40:55)
Podczas Twojego ataku zatrzymałem Twoją rękę ( pamiętaj, że skumulowałem tam całą swoją chakrę ). Po czym drugą ręką uderzam Cię w twarz. Następnie wyrzucam Cię wysoko do góry i czekam aż spadniesz. Potem uderzam Cię z całej siły pięścią, jednak zauważam, że coś jest nie tak. To był klon ... Nagle Ty wyskakujesz z boku starając się mnie uderzyć. Jakimś cudem udało mi się uniknąć. Aktywowałeś 2 poziom Sharingana. Jednak z powodu braku chakry i sił padasz na ziemię. Trening ukończony!