Eh ta gra ma mniej błędów mogło by się wydawać co nie?? Otóż tak,ale za to admini asa jeszcze bardziej "leniwi" to znaczy że po prostu prawie nie zaglądają na stronkę a nawet jeśli to zaraz znikają . Gdyby nie to że jest organizacja ale to nie wystarczy
. Bo niby egzamin miał być szybko zaczął się w poniedziałek lub wtorek ale jeszcze się nie skończył
. No jeśli o czymś zapomniałem to dodajcie. Według mnie są 2 sposoby na rozwiązanie problemów :
1.Admini znajdą ze 2 nowych adminów którzy będą często zaglądać na forum i robić co do nich należy.
2.Admini zaczną częściej zaglądać na stronę i robić co do nich należy .
Podajcie tutaj również swoje pomysły żeby jakoś temu zaradzić
PS.Rozumiem że admini mogą być zmęczeni jeśli tak to niech coś zrobią żeby tu sie nie zanudzić na śmierć *ziewa*
Zgodzę się z tobą PhoeniX. Najlepsza według mnie ta pierwsza opcja, tylko, że zamiast adminów wystarczyły by mody, żeby na stronce za dużo nie namieszały. Tutaj nie czepiajmy się znów tak adminów, może poprostu nie mają czasu...
Chuunin - Członek 7MM
zgadzam sie, dobrze by było gdyby było więcej adminów dla mnie Xend pho albo itachi
Ostatnio edytowany przez Kimimaro Kaguya (2008-03-08 17:00:43)
Zgadzam sie, Hidaś...ty ciągle uciekasz od problemów, to że uciekasz nei znaczy że znikną, a potem dziwisz sie że jest coraz więcej, właśnie przez takie postępowanie jak twoje mnożą się...i właśnie dlatego NG padło i DN zrobiłeś...prawda?...naprawdę, musisz wziąść się w garść...albo znaleźć nowych aktywniejszych i bardziej kreatywnych adminów...
Jesteś jedynym adminem (nie licząc lordi), i nie chcesz by ktuś jeszcze był to sie staraj...
Chuunin - Członek 7MM
hidaś czemu ty ciągle uciekasz jak ktoś cie o coś proszi
Hidan napisał:
Itach, ty jesteś problemem na stanowisku admina, Xendziorak się nadaje, jednak on nie chce tego stanowiska.
Zabiję Ciebie Pho ... Jak zawsze musisz zrobić coś, co pakuje mnie w trudne do rozwiązania problemy ... Hidan ... Jeśli Twoja propozycja, żebym był Adminem jest dalej aktualna, to możesz mi go dać ... ale pod kilkoma warunkami ...
1. ZACZNĘ OD TEJ RANGI, JAKĄ MAM TERAZ, BĘDĘ NADAL LIDEREM 7MM I BĘDĘ TRAKTOWANY JAK INNI CZŁONKOWIE, ŻADNYCH PRZYWILEJÓW I ZŁAGODZEŃ.
2. TYCZY SIĘ HIDANA ... DASZ MI WYTŁUMACZYĆ O CO MI CHODZIŁO Z WIESZ CZYM ... chodzi o bloknięcie na gg.
3. JAK BĘDZIE COŚ JESZCZE, TO POWIEM TO OSOBIŚCIE.
Ostatnio edytowany przez DarkXend (2008-03-08 18:32:38)
Xend Jak Zostałeś Adminem To jest Dobrze A Jak Nie Byłeś To Było Żle I Mam Nadzieje że Nie Bedzie Juz Takich Kłutnii Między Wami