A więc Twoje zadanie polega na otworzeniu 3 bramy. Zabieram Cię gdzieś w góry. Następnie mówię:
- Zaczynaj.

Chuunin - Członek 7MM
na początku gromadze chakre w punkcie gdzie znajduje sie pierwsza brama otwieram ją
Ok. Udaje Ci się. Na razie otworzyłeś 1 bramę.

Chuunin - Członek 7MM
teraz tą chakre kieruje do drugiej bramy poczym używam dużej ilości chakry żeby sie otworzyła
Odczułeś lekki ból w okolicach tejże bramy, ale to jest spowodowane tylko tym, że pierwszy raz Ją używasz. Jednak, udało Ci się.

Chuunin - Członek 7MM
chwile sie uspokajam i CAŁĄ moją chakre kieruje do trzeciej bramy by rozwalić zabezpieczenia jeżeli sie uda to rozprowadzam tą chakre po całym ciele
Brama stawia Ci średni opór. Tak jakby druga chakra otaczała Ją i blokowała rozerwanie zabezpieczeń.

Chuunin - Członek 7MM
napieram z całej siły by otworzyć brame
Dalej czujesz to samo, może powinieneś jakoś odciągnąć chakrę, która otacza bramę i wtedy spróbować.

Chuunin - Członek 7MM
1. większością chakry prubuje tak jakby ,,zlepić" tą chakre co otacza brame i odciągnąć ją
2. prubuje znależć jakąś małą dziurke i moją chakrą odepchnąć od środka
podałem dwie wersje jak jedna nie wypali to robie drugą
Przez bramy przecież przepływa chakra, trzeba tylko rozwalić Jej zabezpieczenia. Po chwili odczuwasz jak zaczyna przepływać większa ilość energii duchowej.

Chuunin - Członek 7MM
zbieram cała chakre w jednym miejscu i z dużą prędkościa prubuje rozwalić zabezpieczenia
Udało Ci się do połowy rozerwać te zabezpieczenia, czujesz, jak powoli tracisz siły, musisz to skończyć teraz, albo Ci się nie uda.

Chuunin - Członek 7MM
powtarzam to i otwieram 3 brame (jak sie nieuda to moge jeszcze raz sprubować)
Udaje Ci się otworzyć trzecią bramę. Możesz sobie Ją wypróbować na mnie.
OTWIERAM 3 BRAMĘ.

Chuunin - Członek 7MM
łał podbiegam i robie ushiro hi-ru z prędkością trzeciej bramy
Obiegam Cię dookoła i od tyłu uderzam Cię w plecy. Lecisz sobie ...

Chuunin - Członek 7MM
gdy mnie obiegłeś z mojego rękawa wyleciała czarna mamba ugryzła cie i wrociła do rękawa (warto mieć asa w rękawie )
Włączam małą formę Demona. Wybijam Cię WYSOKO do góry. Następnie pojawiam się przy Tobie. Łapię Cię głową w dół i wbijam z ogromną siłą w ziemię. Koniec Treningu

Chuunin - Członek 7MM
mówie